inloggen  

Aanmelden zwemles !!

 Welkom
 Bevoegdheid
 Vaardig is veilig
 Opleidingstijd
 Leerling volgsysteem
 Wachtlijst opties
 Lesprijs
 Proefzwemmen
 Examens
 Roosters / Vakanties
 Mededelingen/Huisregels
 Recenties / Onderzoek
 zwemdiploma's Nederland
 Werken bij de zwemschool
 Route
 Foto's uit de zwemschool
 Afmelden

 IBAN
 Aanmelden zwemles
 Vertrouwenspunt Sport
 Corona


Leerling volg systeem voor zwemdiploma A.

Het leerling volgsysteem van zwemschool van Goor is uniek en bijzonder. Gangbare leerlingvolgsystemen bieden smileys en een paar regels tekst en haken dan af. In ons leerling volsysteem staan niet alleen de vorderingen van de kinderen. Alle oefeningen worden uitvoerig beschreven en zijn voorzien van methodische informatie en duidelijke video-beelden. Iedere leerling heeft een persoonlijke pagina. Daarop houden we nauwkeurig bij welke vorderingen er zijn gemaakt. Iedere periode wordt de pagina bijgewerkt. Ouders van onze pupillen kunnen via het Internet de vorderingen volgen en aan de hand van onze online methodiek inhoudelijke informatie over de oefeningen vergaren. Ook erg leuk en handig als u bijvoorbeeld zelf eens wilt oefenen met uw kind.

Kijkweek.

Iedere tweede week van een les-periode bent u welkom om een zwemles vanaf de tribune van het zwembad te volgen. Op deze manier kunt u de vorderingen van uw kind met eigen ogen zien.

Overleg.

Natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor overleg. U kunt in het zwembad bij de bedrijfsleider aangeven dat u graag overleg wilt. Deze zal met u een afspraak maken. U kunt het overleg zowel telefonisch als persoonlijk in het zwembad krijgen.
Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een afspraak. 

 

 

 

  Info@zwemschool van Goor